вівторок, 2 лютого 2016 р.

Тиждень географії

  З 25 по 29 січня 2016 року у школі проходив Тиждень географії.
 У понеділок, 25 січня, вихованцям було запропоновано розгадування кросвордів, загадок, головоломок, ребусів та цікавих задач.                
  У вівторок 26 січня відбувся позакласний захід «Екзотичний географічний ярмарок». Учні 8 класу розповіли про походження овочів та фруктів, які нині вирощуються в Україні та стали звичними на столі українців, і про ті, що є у нас екзотичними. Захід пройшов у вигляді ярмарку, де за знання учні могли «купувати» плоди та ягоди. Учні 7 класу підготували цікаві загадки про культурні рослини. На ярмарку було представлено два павільйони «Знайомі незнайомці» та «Заморські гості».



У середу учні 10 класу разом з учителем географії Пасхал Г.П. запросили на захід «У світі дивовижних географічних професій», де познайомили присутніх з професіями геолога, гідролога, метеоролога, океанолога та ін. Розповіли про вимоги до людей цих професій, їх рід занять та сферу діяльності. Старшокласникам цей захід допоможе в майбутньому орієнтуватися при виборі майбутньої професії.

У четвер, 28 січня, кращі знавці географії, учні 8-11 класів змагалися за звання «Найрозумнішого географа» в однойменному інтелектуальному шоу. Це звання виборола учениця 8 класу Степаненко Юлія.






У п’ятницю, 29 січня, між командами вихованців 6 класу відбулася інтелектуальна гра «Географічний калейдоскоп», де учням були запропоновані цікаві завдання та запитання по темі «Атмосфера». Перемогу отримала команда «Козаків» (Капітан Нізов Костянтин).
Протягом тижня вихованці 5 класу створили газету «Географічні рекордсмени материків та океанів», підібравши цікаві відомості про тваринний світ материків і океанів.

Немає коментарів:

Дописати коментар