середу, 30 березня 2016 р.

LEGO MINDSTORMS у Кіровоградській льотній академії НАУ

     Освітня робототехніка здобуває дедалі більшу значимість і актуальність.   Наступає ера роботизації життя. На сьогодні промислові роботи і комплексна автоматизація виробництва затребувані у більшості галузей промисловості. Тому саме до цього виду технічної творчості виникає значний інтерес не тільки у школярів а й у студентів.
В рамках підготовки до IT-фестивалю , який відбудеться 12 квітня у Кіровоградській льотній академії НАУ, курсанти розробляли проекти з робототехніки з використанням конструктора LEGO MINDSTORMS. 
30 березня 2016 року представляли конструктор та допомагали курсантам у створенні першого робота вчитель інформатики Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату Калашник Ю.О. та його вихованець  Білий Костянтин.
В ході роботи курсанти познайомилися із конструктором для створення діючих моделей роботів LEGO MINDSTORMS NXT, датчиками, середовищем програмування та обговорили свої проекти використання роботів як у своїй професійній сфері так і в побуті.
Зустріч організована з ініціативи кафедри інформаційних технологій, зав.кафедрою Неділько В.М., та старшого викладача Задорожньої О.В.
Учнівські та курсантські проекти з робототехніки будуть представлені на фестивалі, запрошуємо усіх бажаючих до участі та обговорення!
Фотозвіт Калашника Юрія та курсанта  4-го курсу Михайла Черненко можна переглянути тут.

 

 

  


Немає коментарів:

Дописати коментар