середу, 26 жовтня 2016 р.

Cемінар керівників шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

19 жовтня 2016 року на базі Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів відбувся семінар керівників навчальних закладів обласного підпорядкування на тему: "Використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі". Педагоги закладу охоче поділилися своїм досвідом щодо використання мультимедійних комплексів SMART в навчально-виховному процесі.... 
  Гостям закладу запропонували відвідати відкриті уроки, що давали Калашник О.А. (математика, 9 клас), Устюжаніна О.В. (історія, 6 клас), Виштикайло І.В. (англійська мова, 10 клас), Мельниченко О.Д. (інформатика, 2 клас). Директори закладів області відзначили наукове насичення уроків, володіння педагогами та учнями новітніми технологіями.
  Не залишила байдужими присутніх і робота гуртків технічного конструювання (керівник Калашник Ю.О.) та художньої обробки деревини (вихователь Іщенко Ю.В.). Гості охоче поряд  з дітьми вправлялися в майстерності конструювання роботів та перенесення фото на деревину.
       Родзинкою зустрічі став концерт, присвячений 60-ти річчю навчального закладу, в якому юні зірки своїми виступами викликали щирі оплески та слова вдячності від присутніх та керівників управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадмістрації.





Немає коментарів:

Дописати коментар