понеділок, 6 лютого 2017 р.

Шкільний тиждень фізики

 
З 30 січня по 3 лютого 2017 року в школі вчителем фізики Галіченко Т.В. був проведений Тиждень фізики, мета якого підвищити інтерес до вивчення фізики, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями.
    У понеділок, 30 січня, відбулося відкриття Тижня фізики із загальношкільної лінійки "Фізика в нашому житті". Літературні герої (Трофімов Олександр, Унгурян Артур, Гаюс Маргарита та Нізов Костянтин) презентували план проведення Тижня, запрошували прийняти активну участь, ознайомили всіх з інсценівкою про цікаву і таку потрібну науку - "фізику". 
   Учні протягом тижня розгадували кросворди, ребуси, головоломки. В кабінеті фізики була оформлена виставка літератури:"Цікава фізика".
  У вівторок 31 січня учні 8-11 класів прийняли участь у конкурсі учнівських презентацій з фізики. Переможницями стали - Степаненко Юлія та Швець Аніта (9 клас)
 

 

   У середу, 1 лютого, відбулася гра"Що? Де? Коли?", активними учасниками якої були команди "Молекули" та "Атоми" (учні 7-8 класів). Перемогу отримала команда "Атоми". Найактивнішими учасниками були Бондаренко Дмитро (7клас), Малохатко Ярослава (8клас), Нізов Костянтин (7клас), Гинькут Петро (7клас).
 

 
   У четвер, 2 лютого, учні 9-11 класів (команди "Ньютони" та "Небезпечні вольти") відвідали та прийняли активну участь у "Брейн-ринзі", на якому показали свої знання в усіх областях фізики. Перемогу отримала команда "Небезпечні вольти". Найактивнішими учасниками гри стали Степаненко Юлія, Слободенюк Вікторія, Дромашко Артем (учні 9 класу) та учень 10 класу Коваленко Дмитро.
 

 

 

   У п'ятницю для учнів 5 класу здійснено екскурсію до кабінету фізики, ознайомлено з фізичним обладнанням кабінету. Учні переглянули відеофільм "На гостини до фіксіків".
 
   Команди переможців та найактивніших учнів школи було нагороджено грамотами та дипломами.

Немає коментарів:

Дописати коментар