четвер, 14 листопада 2019 р.

Відкрите заняття "Шкільний курс робототехніки"


13 листопада 2019 року КЗ «Добровеличківський ліцей «Інтелект» відвідали слухачі курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників у комунальному закладі «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського». Це були керівники закладів загальної середньої освіти, які викладають предмети освітніх галузей «Математика, «Природознавство», «Технології».


Серед заходів, які відвідали гості, був фрагмент відкритого заняття «Шкільний курс робототехніки» у 7-А класі на тему «Програмування криволінійних рухів робота. Точні повороти». (Вчитель інформатики Калашник Ю.О.) «Шкільний курс робототехніки» розроблено колективом спеціалістів-робототехніків комапанії “Інноваційні Освітні Рішення” та передбачає використання навчального комплекту із двох наборів: LEGO® Mindstorms® EV3 Education 45544 (базовий) та 45560 (ресурсний).

На занятті учні повторили, від чого залежить відстань, яку проїде робот, як її розрахувати і запрограмувати робота, порядок роботи з середовищем програмування, типи точних поворотів та формули обчислення даних для їх програмування. Також було побудовано та запрограмовано робота для точних прямолінійних рухів та поворотів.













Немає коментарів:

Дописати коментар