понеділок, 18 березня 2019 р.

тиждень математики


З 11 по 15 березня у школі проходив Тиждень математики, мета якого  - пробудження в учнів інтересу до математики, підвищення математичної культури школярів, розвиток їх мислення та математичних здібностей, набування учнями організаторських навичок, ініціативності, самостійності тощо.
 11 березня учні 10 та 11 класів взяли участь у математичній грі «Тригонометричний серпантин», під час якої повторили основні знання з теми, здійснивши екскурс курсом математики з 5 по 10 клас.  Перемогу у математичних змаганнях здобула команда 10 класу.





12 березня учні 6-8 класів стали учасниками «Математичної каруселі», метою якої було опрацювання задач конкурсу «Кенгуру» та підготовка до «Кенгуру – 2019». Найбільшу кількість балів набрала команда у складі Тимошенка М. (8 клас), Тарадай К. (8 клас), Абрабаєва М. (7 кл.), Онищенка М. (8 кл.) , Сауся Я. (6 кл.), Григоренко А. (6 кл.)















Учні 9 класу підготували розповідь про історію календаря, з якою ознайомили учнів 6-тих класів 13 березня. Діти узнали про види календарів, становлення сучасного календаря та виконали низку цікавих тематичних завдань.














У четвер всі уроки математики у школі починалися з перегляду відео про число Пі, чий день відзначається саме 14 березня. А після уроків більше 30 учнів 6-11 класів відстоювали право назватися «Розумнішим за шестикласника». У трійку фіналістів ввійшли Слободенюк Вікторія (11 клас), Абрабаєв Максим (7 клас) та Вінярський Назар (6 клас). Переможцем стала Слободенюк Віка.







Немає коментарів:

Дописати коментар