вівторок, 5 березня 2019 р.

ІІІ (обласний) тур Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.


03.03.19 на базі комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання №6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання "Натхнення" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» та Кропивницького інженерного коледжу ЦНТУ пройшов ІІІ (обласний) тур Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.
Добровеличківський район та КЗ «Добровеличківське НВО» представляли і наші вихованці: Степаненко Юлія та Видра Анастасія (вчитель інформатики Калашник Ю.О.).
Якщо хтось вважає, що робота з комп’ютером та змагання то є справа тільки для хлопців, то він помиляється. Досвід участі в змаганнях такого рівня дав можливість дівчаткам потіснити представників сильної статі та вибороти призові місця: Степаненко Юля ІІ місце серед учасників 11 класів, Видра Аанастасія ІІІ місце серед учнів 10 класів. 
Степаненко Юлія ввійшла до складу збірної команди Кіровоградської області і братиме участь в навчально-тренувальних зборах по підготовці до Всеукраїнського туру олімпіади.
Вітаємо гордість КЗ «Добровеличківське НВО».


Немає коментарів:

Дописати коментар